Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tips ved kjøp og salg av bruktbil

Oppdatert 11.mai 2020

Finn bruktbil til salgs hos Møller Bil Stjørdal. Vi har både personbiler og nyttekjøretøy til salgs slik at du kan finne din favorittbil til en rimelig pris.

Mange foretrekker å kjøpe en nesten ny bil, og det er mange gode grunner til å gjøre dette. Økonomiske årsaker veier naturlig nok tungt, men også det å kunne få bilen på dagen er attraktivt for mange. For andre er miljøhensyn vel så viktig.

Møller Bil har alt du trenger til bilen din, fra dekkhotell til service og salg. Vi tilbyr også forsikring som er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper, slik at du blir ivaretatt når du trenger det som mest. Merkeforsikringen vår fra Enter betyr raskt skadeoppgjør i hele Norge og Europa, leiebildekning og maskinskadedekning.

Bruktbilselger Trond Åsheim forsikrer deg om at et bruktbikjøp fra Møller Bil Stjørdal er noe av det tryggeste du kan gjøre om du vurderer en nesten ny bil. Ikke minst fordi vi har så gode forsikringsordninger. 

- Vil ellers vektlegge at det å kjøpe brukt hos oss er som å få en nesten ny bil. Alle større skader er utbedret, bilen er polert slik at lakken blir så god som ny, den har fått innvendig vask og rens og du får med nye dekk. 

I vår merkeforsikring får du:

 • Ved skade og mekaniske feil blir reparasjon garantert utført ved et merkeverksted og med originaldeler. Dette er den største fordelen ved å velge en merkeforsikring.
 • Leiebil mens våre fagfolk utbedrer din bil (utvidet antall dager - min. en måned).
 • Raskt, trygt og korrekt oppgjør ved skade, både i Norge og resten av Europa.
 • Lav eller ingen egenandel ved bytte av rute (vanligvis minimum 2.000,-).
 • Nøkkelforsikring.
 • Feilfyllingsforsikring.
 • Leasing. Startleie som innbetales ved leasingoppstart erstattes (avskrevet lineært over leieperioden - Enter inntil 100.000 NOK, If, ubegrenset størrelse på startinnskuddet.

 

Innbytte av bil

Ved å selge bilen til oss får du et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel. Mange velger derfor dette, og slipper på denne måten å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere.

Det er raskt og enkelt å la Møller Bil Stjørdal ta den gamle bilen din i innbytte:

 • Vi tar din bil i innbytte
 • Prisen du får trekkes fra den nye bilen du skal kjøpe

Dersom du kjøper en billigere bil enn du allerede eier, kan vi utbetale deg mellomlegget.

Pristilbudet du mottar for den gamle bilen utstedes av oss basert på takst av bilens tilstand, skader og nødvendige reparasjoner.  Innbytterpris er likevel ikke det viktigste - til syvende og sist er det differansen mellom prisen på den nye bilen og innbytteprisen som avgjør hvor godt tilbudet er.

 

Fordeler med å kjøpe bruktbil hos Møller Bil Stjørdal

Her hos Møller Bil selger vi bare bruktbiler som vi kjenner godt. Vi er eksperter på Volkswagen og øvrige Møller Bil-merker. Ved å velge en av våre bruktbiler til salgs kan du derfor føle deg trygg på at du har kjøpt en sikker bil. Hos oss får du alltid med en tilstandsrapport fra en grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk ved et av våre verksteder.

I tillegg får du:
Garantert kilometerstand
Opptil 24 måneders garanti
Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
Eksperthjelp fra A til Å
Trygt bilkjøp uten heftelser
Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

 

Tips til deg som skal kjøpe bruktbil

Er du ute etter en bruktbil til salgs? Dette kan spare deg for mange penger, forutsatt at du finner riktig bil og ikke ender opp med skyhøye regninger fra service. Vi råder deg til å følge våre 10 tips til et trygt bruktbilkjøp:

 1. Sjekk serviceheftet og historikken grundig, og at bilen er fri for heftelser
 2. Sjekk bilens generelle tilstand - en velholdt bil henger gjerne sammen med ryddig bilhold
 3. Sett deg inn i forhandlerens bruktbilprogram
 4. Sjekk hvilke garantier og fordeler man får utover forbrukerkjøpsloven
 5. Sjekk om eventuelle reparasjoner er utført på autorisert verksted
 6. Sjekk kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll
 7. Les tilstandsrapporten nøye
 8. Sjekk om og eventuelt når registerreimen er byttet
 9. Prøvekjør bilen på varierte veier
 10. Skriv en ordentlig kontrakt

Les også om: EU-kontroll regler her

Finn bruktbil til salgs hos Møller Bil

Møller Bil har Norges største utvalg av biler til salgs, enten du er på utkikk etter ny eller brukt bil, stor eller liten, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk. Vi har bilen som passer for deg.

Når du kjøper bruktbil fra oss hos Møller Bil Stjørdal skal du føle deg trygg på at du har gjort et godt valg. Kom gjerne innom oss for å se på utvalget, eller klikk deg gjennom våre bruktbiler til salgs på nett. Se vårt utvalg her