Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST

Oppdatert 19.mai 2020

Denne informasjonen har nå gått ut til alle forhåndsreserverte kunder fra Volkswagen sentralt.

Vi har nå gleden av å informere deg først om nye oppdaterte prisindikasjoner på ID.3 1ST. De endelige prisene vil først bli kommunisert samtidig i alle landene i Europa i forbindelse med åpning av bestilling 17. juni.

Vi deler allerede nå oppdaterte prisindikasjoner, for å gjøre det enklest mulig for deg å sette deg inn i de ulike utstyrsversjonene før du blir invitert til å bestille ID.3 1ST.

I august 2019 ga vi en indikasjon for ID.3 1ST med en startpris på under 330.000 kroner. Situasjonen med Covid-19 pandemien påvirker hele samfunnet og har endret rammevilkårene vesentlig siden i fjor sommer. Blant annet er den norske kronen betydelig svekket. Det har vært utfordrende, og vi har jobbet hardt for fortsatt å kunne tilby konkurransedyktige priser på ID.3 1ST.

ID.3 1ST er godt utstyrte modeller. For mer informasjon om de ulike utstyrsversjonene, og hvilket utstyr som inngår for hver modell følger du lenken under. Alle ID.3 1ST, uavhengig av utstyrsnivå, har samme batteripakke på 58 kWh (netto). Det gir en rekkevidde på inntil 420 km (WLTP). Så nå oppfordrer vi deg til å finne den versjonen av ID.3 1ST som passer best for deg, og ta gjerne kontakt med din forhandler for å få gode råd og veiledning.

I ukene frem til vi åpner opp for bestilling vil du motta nyhetsbrev hvor vi ønsker å forberede deg best mulig på bestilling av din nye ID.3 1ST, så følg med i innboksen.

Vårlig hilsen fra Volkswagen

  Vi gleder oss selvsagt til den ekte ID.3 1ST kommer i butikk, sier daglig leder Jarl Mortensen. 

- Vi hos Møller Bil Stjørdal er glad for at vi nå endelig kan gi en prisindikasjon til våre kunder. Det vet vi mange har ventet på sier Daglig leder, Jarl Mortensen. Vi hadde nok fryktet, at med den svake kronekursen og flere økte priser fra andre i bransjen nå, at prisen ville ligge høyere, men fabrikken har gitt oss en god og konkurransedyktig pris synes vi. 

Er du interessert i ID.3 1ST så ikke nøl med å ta kontakt med en av oss fra Team Volkswagen Møller Bil Stjørdal. Eller har du reservert og har flere spørsmål rundt bestilling eller pris så ta kontakt.

Det er også fortsatt mulig å reservere en bil ved å gå inn her.  

Les mer om ID.3 1ST her på Volkswagen.no 

Les mer om utstyrsversjonene her