Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Optimisme å spore i bedriftsmarkedet

Oppdatert 17.august 2020

Mange bedriftsledere ser lyst på fremtiden, forteller salgssjefen på Volkswagen Nyttekjøretøy, Jo Henning Lien.

 

Jo Henning har jobbet 1 års tid hos Møller Bil på Stjørdal og har nylig kommet tilbake fra pappaperm. Han får nok å henge fingrene i utover høsten kan det virke som. 

Foto: Jo Henning Lien her foran Vintervoll sin Transporter og Caddy som utleveres denne uken.

- "Selv om det er en litt usikker tid man er inne i, har flere nå valgt å ta tilbake sine permitterte medarbeidere og merker en økt aktivitet innenfor sin næring", sier Jo Henning.


Han forteller at mange bransjer har flere oppdrag nå enn før og har hatt økt aktivitet de siste månedene. Spesielt håndtverkere har travle dager. Snekkere, Byggmestere og Malere, med mer. "Det kan virke som om mange nordmenn har brukt forsommeren og ferien til å pusse opp hjemme istedenfor å dra på festival i år", legger han til.

- "Disse håndtverkerne har varebiler som trenger service og fornyelse av bilparken sin, så da er det ekstra hyggelig at vi kan bistå med å sikre de gode verktøy i hverdagen. Vi er jo tross alt "Norges beste arbeidsplass på fire hjul", smiler han.

- "Etter tett oppfølging av kundene de siste ukene har det vært utrolig hyggelig å høre at mange bedrifsledere ser lyst på fremtiden," forteller han.

 

En som kan bekrefte at det er full fart og optimisme i markedet er avdelingsleder for elektrofirmaet Vintervoll Stjørdal, Svein Lundemo. De skal denne uken få utlevert en ny Transporter T 6.1 og en ny Caddy.

Vi gratulerer med to flotte nye biler som er pent dekorert og klare for nye oppdrag.

 

Den nye Transporter T 6.1

Foto: Jo Henning er klar til å trå til utover høsten og yte god service for de som ønsker Nyttekjøretøy fra Møller Bil Stjørdal. 

For mange er Norges mest kjøpte varebil, Transporteren, en perfekt varebil. Den nye utgaven, T6.1, har fått en merkbar oppgradering som for mange er attraktiv.  Den oppleves som veldig lettkjørt og er mulig å skreddersy til akkurat slik du ønsker bilen skal være.

- "Vi har veldig mange fornøyde kunde av den nye Transporteren og her er det uttallige muligheter innenfor påbygg og innredning". forteller Jo Henning.

 

Sjekk ut våre kampanjer

 Nå er det også en god kampanje på Transporteren i følge Jo Henning. Se kampanjen på Transporter her. 

"I tillegg har vi kampanje på Caddy, Crafter og Amarok, så det er bare å ta kontakt for et godt tilbud", forteller han.  

En ny Caddy kommer også på nyåret så nå er det bare noen få lagerbiler igjen av den nåværende modellen. 

Ønsker du mer informasjon om Transporter T 6.1 eller andre Nyttekjøretøy fra Volkswagen så ta kontakt med Jo Henning hos Møller Bil Stjørdal. Han kommer gjerne på besøk. 902 47 640, [email protected]

 

Les mer om Transporter T 6.1 her.

Les mer om Cadde her: