Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Derfor valgte Thea Volkswagen Passat Alltrack

Publisert 26.mars 2020

Denne uken utleverte vi en Passat Alltrack til vår nye Digitale Content Manager for Møller Bil Trøndelag AS. 

Thea Øwre-Johnsen har flyttet hjem til Trondheim etter 20 år i Oslo og 4 år ansatt som Markedskonsulent hos Volkswagen-importøren sentralt, og vi er nå så heldig å få henne på laget. Thea skal blant annet bistå med vår kundekommunikasjon og sikre at vi får informert våre kunder på best mulig måte ved Møller Bil Stjørdal, Orkdal, Trondheim og Leangen.

Vi har spurt henne hva som gjorde at hun flyttet hjem og hvorfor valget falt på en Passat Alltrack.

"Jeg fant meg jo en trønder i Oslo da, som gjerne ville hjem. :) I tillegg har vi et stort nettverk av venner med små barn og to par besteforeldre her til vår lille Johannes på 1,5 år så det bidro vel til å overbevise meg. Samtidig så dukket denne jobben opp opp og da var valget lett."

 

Så hvorfor valgte du å jobbe for Møller Bil? 

Det er noe helt annet å jobbet ute i forhandlerverden enn inne hos importør. Man kommer litt nærmere selve kjernevirksomheten vår og kundene våre. Får føle litt mer på kroppen hvordan ting fungerer der ute. Samtidig har jeg med meg mye nyttig erfaring med merkevaren og har jobbet en del med optimalisering av kundekommunikasjon, så nå gleder jeg meg til å bidra til at vi får en enda bedre og tydeligere informasjonsflyt mot våre kunder hos Møller Bil Trøndelag.  

 

Men hvorfor valgte du Passat Alltrack når du nå skulle ha ny bil?

Valget var egentlig ganske lett. Jeg skal ha ansvaret for fire forhandlere i Trøndelag som innebærer en del reising. I tillegg hender det seg..har jeg hørt..her i Trøndelag..at det snør ganske mye, og jaggu kan det regne like etterpå også, som kan gjøre at det blir litt ugreie og glatte forhold. ;) Da er 4 Motion firehjulstrekk topp å ha. Vi er i tillegg en aktiv liten familie som liker å dra på hytta og fjellet generelt, så etter vi fikk en liten en har vi virkelig sett verdien av å ha godt med bagasjeplass. Det er litt kjedelig å kjøre med skiboks på taket hele året, så et bagasjerom på 639 liter er perfekt, hvor barnevognen sklir lett inn. Når man skal på ferie med sykler, sykkelvogn og øvrig pikkpakk er det topp med god plass. Har hatt Tiguan tidligere, som også er en super familiebil, men Passat Alltracken har et litt lengre bagasjerom som gjør det litt lettere med barnevogn. 

 

Så hvis du skulle oppsummert, hvilke fordeler har Passat Alltrack som gjorde at du valgte den og hva slags utstyr mener du det er viktig å ha på denne bilen?

Det er rett og slett en komplett familiebil på mange måter, men her kommer noen fordeler jeg ser og utstyr som gjør at kjøreopplevelsen blir helt prima. 

 • 4MOTION firehjulstrekk. Takler alle typer underlag
 • Generelt veldig god kjørekomfort. Denne bilen kan jeg kjøre langt med. Kraftfull motor med 190hk som responderer godt. Sitter godt på veien og  har fantastiske seter med god sittestilling og mulighet for minnelagring for to personer.
 • God plass til bakovervendt barnesete i baksetet. Trodde det skulle være litt mer knotete å sette inn sønnen vår i en lavere bil enn Tiguanen, men det gikk helt fint. Alltracken er såpass høy at det ikke var noe problem.  
 • Adaptiv understellsregulering (DCC). Tilpasser understellet etter underlaget, som er supert når man liker å ferdes litt utenfor asfaltert vei ;)
 • Trailer Assist. Passat Alltrack parkerer tilhengeren for deg, noe som har vært helt perfekt nå som vi holder på å pusser opp hus. Totalvekt på henger med brems er 2200 kg.  
 • Ryggekamera - et helt supert ryggekamera som ligger inne i selve VW-emblemet og som dermed ikke blir tilsmurt av skitt og lort. 
 • Skinnseter - kan også fås med lufting i setet for varme dager - helt fantastisk, men skinnseter er bare et must når man har små barn. Det er så mye lettere å rengjøre og holde bilen pen. 
 • Digitalt Head-up display - Med ekstrautstyret Head-up Display får du opp viktig informasjon på frontruten rett foran deg, inkludert bilens hastighet, fartsgrenser, navigasjonsmeldinger, trafikkskilt og informasjon fra førerassistentsystemene.
 • Side Assist - gjør det lettere å oppdage biler som kommer i blindsonen. Du ser et lys på speilet når det kommer en bil forbi. 
 • Discover Media 8,0" navigasjon - stor infotainmentskjerm som er veldig praktisk og lett å finne frem i. 
 • Apple Car-Play og induksjonslading: Helt fantastisk med trådløs oppkobling og lading av telefonen. Jeg får Google maps rett inn på skjermen i bilen og kan bare be "Siri" ringe til de jeg ønsker eller fortelle henne hvor jeg skal. Kan også enkelt få opp Spotify og mine spillelister på skjermen. 

Jeg kunne ramset opp mange flere fordeler med denne bilen, men kort oppsummert syns jeg du får veldig mye utstyr på denne bilen fra standard, i tillegg til at du har mange muligheter til å også legge på ekstrautstyr så nybilfølelsen blir komplett. Må også få legge til at denne fargen, Aquamarine Blue metallic, bare er helt fantastisk. 

Johannes på 1,5 år stortrives i den nye bilen, og mamma og pappa har fortsatt godt med benplass foran. Setet kan fint settes lengre frem enn dette. 

Ønsker man vite enda mer om Passat Alltrack kan man ta en titt her. 

 

Salgssjef Arne Martin Stokke er glad for at Thea valgte Passat Alltrack. 

"Hun kommer garantert ikke til å angre på dette valget og med det utstyret denne bilen har kan jeg ikke si meg annet enn enig i Broom sin vurdering lengre ned på siden her. Det er den perfekte familiebilen for de som ønsker godt med plass". 

 

Det er flere enn Thea som er begeistret for Passat Alltrack. Broom har prøvekjørt den nye Passat Alltrack og er overbegeistret.

"Det er egentlig bare ett rasjonelt argument som går mot å kjøpe Passat Alltrack: Det må være hvis du har behov for mer enn fem seter. Ut over det vil denne bilen dekke behovene og ønskene til så godt som alle som er i markedet for en rommelig familiebil med 4x4." Broom.

Les testen her: 

Ta kontakt med oss om du vil prøvekjøre eller høre mer om Passat Alltrack. Vi kan komme med bilen hjem til deg i disse dager hvor mange har karantene og ikke like lett kommer seg rundt. Vi har tatt alle forholdsregler når det gjelder smittevern. Les mer her.